Rreth Nesh

Moto Tirana sh.p.k – Kompania e pare private ne fushen e motorcikletes dhe marines ne shqiperi.

Importuese dhe distributor i brandeve te meposhteme, sot eshte furnizuesja me madhe ne treg per motorcikleta, mjete lundruese me dhe pa motor, pjese kembimi si dhe aksesore qe lidhen me to.

Yamaha Moto&Marine

Suzuki Moto& Marine

Nolan, BS Battery, Zeus, Rock oil, Replsol, Yamalube, RK chain, Lifan motor,

Me ne pervoje 25 vjecare ne fushen e motorrit dhe marines , me nje staf dhe sherbim te kualifikuar , mirepret dhe jep asistence profesionale per klientet dhe te apasionuarit ne keto fusha.

Ju mirepresim ne ambjentet tona;

Zyra qendrore ; Bulevardi Bajram Curi, No.33 Tirane,Albania

Tel; +3550422 36014

Cel; +355 (0 )682012986

Show room ; Peze e vogel, Km 14 Tirane -Durres